Afișați mai mare

Pandativ cu diamant albastru

panag3330

Atenție: Ultimele bucăți în stoc!

1 Articol

Produs nou

Acest pandantiv reprezintă perfect echilibrul dintre vechi și nou. Bijuteria este finisată printr-un proces de antichizare,care îi conferă un aspect vintage și adânciți acestui chip de om sculptat. Detaliile sunt accentuate prin contrastul creat de argintul antichizat, în timp ce un diamant albastru montat strategic pe frunte adaugă un strop de strălucire și modernitate.

Mai multe detalii

900,00 lei cu TVA

    Explorează simbolismul profund și frumusețea artistica cu acest pandantiv unic din argint 925 antichizat, sculptat cu măiestrie în forma unui chip de om. Cu dimensiunile sale impresionante de 30mm lățime și 28mm înălțime și o greutate semnificativă de 18,59 grame, acest pandantiv este o declarație de stil și o expresie a individualității.

    Diamantul albastru de 0.02 carate, cu tăietură brilliant, adaugă o notă de strălucire și eleganță. Montat în zona frunții, locul tradițional al celui de-al treilea ochi, diamantul devine un simbol al intuiției, înțelepciunii și iluminării spirituale, adăugând o dimensiune profundă acestei bijuterii.

    Această piesă de colecție, cu un design unic, oferă o combinație rară de artă, spiritualitate și lux. Fie că doriți să vă exprimați stilul personal sau să oferiți un cadou cu adevărat special, acest pandantiv de argint antichizat este alegerea perfectă. Deosebiți-vă cu această bijuterie statement, o raritate ce unește măiestria meșteșugarului cu simbolistica spirituală profundă.