Roxandy.ro - Termeni si Conditii

Folosirea site-ul www.roxandy.ro , necesita cunoasterea termenilor si conditiilor urmatoare.

Va rugam sa cititi cu atentie! In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile enumerate mai jos, va rugam sa NU folositi site-ul www.roxandy.ro.

Firma noastra isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile atunci cand considera ca este necesar, fara a face vreun fel de notificare in prealabil, astfel va rugam sa verificati aceasta pagina pentru a lua la cunostinta eventuale schimbari in politica firmei noastre.

Conditii de utilizare

Toate materialele de pe acest site sunt protejate prin copyright. Nici o parte a acestui site nu poate fi reprodusa sub nici o forma, fara primirea unui acord scris din partea roxandy.ro.

Informatii generale

Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei noastre de internet.

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in Lei (ron).

Datorita volumului mare de informatii, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Foarte rar, informatiile de pe site, inclusiv preturile, pot fi afisate gresit datorita sistemului informatic sau greselilor de tipar.

Desi facem toate eforturile posibile sa nu se intample acest lucru, greselile pot aparea. Ne rezervam dreptul de a corecta orice greseala in momentul cand aceasta a aparut si nu onoram preturile gresite.

Daca pretul unui produs afisat pe site este mai mic decat cel real, ramane la discretia noastra daca va vom contacta pentru instructiuni inaintea livrarii sau vom anula comanda.

Preturile noastre se pot schimba fara notificare prealabila. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient cauzat de acest lucru.

Garantia, serviciul de service si certificarea

Produsele la livrare sunt insotite de un certificat de calitate si garantie alaturi de bonul fiscal.


Certificatul de calitate si garantie contine urmatoarele informatii:

* codul si denumirea produsului achizitionat;
* datele de identificare si contact ale societatii noastre;
* caracteristicile produsului ( gramajul metalului, puritatea metalului, tipul si greutatea pietrei / pietrelor pretioase sau semipretioase;
* data achizitionarii produselor;
* informatii despre garantie.

Garantia oferita pentru bijuteriile achizitionate de pe roxandy.ro cuprinde pietrele pretioase sau semipretioase ce intra in componenta acestora. In maxim 48 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai in ambalajul original si impreuna cu originalele documentelor tranzactiei respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul obiect cu unul identic sau similar. Roxandy.ro isi rezerva dreptul de a refuza orice produs returnat de catre client daca respectivul obiect prezinta urme de purtare sau folosire sau daca produsul a fost deteriorat si nu mai are aspectul si calitatea cu care a fost trimis sau ridicat de catre client.

Plata produselor se poate face astfel:
* numerar in incinta magazinului ;
* prin ramburs la livrarea prin curier.

Livrarea comenzilor

De obicei, comenzile sunt livrate in cel mult 14 zile lucratoare de la data confirmarii platii. Un consultant Roxandy.ro va va contacta pentru a va comunica cu exactitate data la care se va livra comanda.


Folosirea datelor cu caracter personal

Putem folosi datele personale furnizate de dumneavoastra pentru a:

  • facilita onorarea comenzii dumneavoastra si a va oferi serviciile de care aveti nevoie,
  • confirma si urmari comanda dumneavoastra,
  • raspunde la intrebarile si dorintele dumneavoastra,
  • preveni frauda si abuzurile,
  • imbunatati site-ul nostru, serviciile, ofertele si, per total, intreaga experienta a clientului si pentru a identifica produsul si preferintele dumneavoastra.

Politica de livrare

Garantam livrarea la timp a inelului si oferim transport gratuit pentru toate comenzile, coletul fiind asigurat pe toata perioada transportului. Mentionam ca livrarile se fac prin firmele Cargus, Nemo Express si Fan Courier in Romania si DPD in afara tarii (in statele Uniunii Europene exceptand Cipru si Malta).

Politica de returnare a produselor

In caz de nemultumiri sau neconformitate, poti trimite produsul spre reparare sau poti returna produsul in 14 zile calendaristice, iar returnarea baniilor se va face in maxim o saptamana.


Nemultumiri si conciliere clienti

Daca aveti probleme legate de o comanda, va stam la dispozitie pe adresa de email luludiamondsrl@gmail.com sau la numarul de telefon 0729462492.

Date legale

Site administrat de LuluDiamond Srl
Sediu: Bucuresti, sector 3, bulevardul 1 Decembrie 1918, nr.62
Nr Reg Com: J40/7223/18.05.2017

Cod unic de inregistrare : 37597286

Banca: ING